Nieuws
U zegt het maar: Collectieve inkoopactie zonnepanelen

‘Steeds meer woningeigenaren kiezen ervoor om zélf energie op te wekken met zonnepanelen. Zo bespaart u flink op uw energierekening en het is beter voor het milieu. Heeft u ook interesse in zonnepanelen? Het Regionaal Energieloket organiseert een collectieve inkoopactie binnen onze gemeente. Bekijk de voorwaarden en meld u aan voor de online informatieavond op maandag 23 januari om 19:30 uur. Deze collectieve actie is gericht op woningeigenaren. Bewoners die onderdeel zijn van een Vereniging van Eigenaren (VvE) kunnen niet meedoen aan de collectieve actie. Dit komt omdat grote verduurzamingsmaatregelen aan het pand/woningen een verantwoordelijkheid zijn van de VvE. U kunt voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen het beste contact opnemen met uw VvE bestuur. Aanmelden informatieavond‘.

(Gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter