Nieuws
Burgemeester neemt eerste duik

Het was een feestelijke opening bij Max Health Club Aan de Vliet. Waar in de zomer van 2022 nog de sportschool Westvliet Family Sports & Health Club gevestigd was, werden vrijdag de eerste heipalen de grond ingeslagen door de Haagse burgemeester Jan van Zanen. Startsein voor een grondige verbouwing met als eerste te behalen mijlpaal een zwembad. 

 

De burgemeester heeft beloofd dat als het zwembad af is, hij hier ook de allereerste duik zal nemen. Samen met journalist en vertrouwd clubmember Frits Wester, die deze ochtend het programma aan elkaar praatte, gaat hij straks de uitdaging aan.

 

De nieuwe eigenaren Jacco Helmink en Niels Renes veranderen de club die nu al te bezoeken is, in een luxe sportschool met straks een zwembad en uitgebreide wellnessfaciliteiten erbij. Het bad is niet alleen voor volwassenen bedoeld; er komt ook een tweede Max Health Club-zwemschool zodat meer kinderen hun diploma’s kunnen gaan halen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter