Nieuws
Donatie voor Hospice Het Vliethuys

Rob Everts was met Bas Hania op bezoek bij het Vliethuys om een cheque te overhandigen. Een donatie 6082 euro uit naam van de Everts Groep. Dit bedrag kan het hospice besteden aan het verlenen van de optimale zorg aan haar bewoners, mensen in de laatste fase van hun leven.

De Everts Groep (onder andere bekend van Everts Schilders) is al jaren een bijzondere relatie van het Vliethuys. Sinds de verhuizing naar de huidige locatie aan de Fonteynenburghlaan 5B in Voorburg verzorgt Everts al het schilderwerk binnen en buiten. De maandelijkse komst van schilder Alan Feijen, die alle ruimtes naloopt en waar nodig gebruikssporen bijwerkt, wordt zelfs geheel gesponsord door Everts.

Onlangs vierde Everts een groot feest ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan en in plaats van cadeaus werd aan genodigden gevraagd een donatie ten behoeve van het Vliethuys te doen. Het spreekt voor zich dat iedereen bij Hospice Het Vliethuys ongelofelijk blij is met deze geweldige donatie. Mede dankzij donaties als deze kunnen de ruim 100 vrijwilligers ervoor zorgen dat het de bewoners van het hospice aan niets ontbreekt.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter