Nieuws
Hoorspel over Huygens op Hofwijck

Een hoorspel over Hofwijck en de familie Huygens is zondag 29 januri te horen op Radio Midvliet. Om ongeveer 13:10 uur hoort u in Kakafonie een kort hoorspel. Het hoorspel is getiteld ‘De Iris van een ander’ en is vervaardigd door de Haagse Kunstkring in samenwerking met de Stichting van Oor tot Oor. De Iris van een ander speelt zich af op Hofwijck, het buiten van de familie Huygens te Voorburg. Het gaat over het conflict tussen vader Constantijn (de dichter) en diens zoon Christiaen (de natuurkundige); tussen Christiaen en zijn broer Constantijn, over de tegenstelling tussen micro- en macrokosmos en niet in de laatste plaats over de liefde van Christiaen voor zijn nichtje Iris.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter