Activiteiten
Opvallende kunst in Ludens

Something old, Something new, Something borrowed, Something blue… Zo luidt gewoonlijk de instructie aan de bruid maar wat de exposanten er nu van gemaakt hebben. De meesten kunnen hun eigen bruiloft amper herinneren, anderen zijn vrij gezellig. Hoe dan ook, door het nieuwe thema hebben zij zich op de meest uiteenlopende manieren laten inspireren. Met exuberante schilderijen, tekeningen en beelden als resultaat. Ga zelf maar eens kijken wat er oud of nieuw is aan de werken en of iemand leentjebuur heeft gespeeld. How blue can you get. Galerie Ludens opent haar deuren op 5 februari.  Galerie Ludens bevindt zich daar op de eerste etage van Theater Ludens. Parkeren in de directe nabijheid is beperkt. Ruime parkeervoorzieningen zijn er op het nabijgelegen Koningin Julianaplein (5 minuten lopen; met parkeerschijf). De tentoonstelling is te zien vanaf zondag 5 februari tot en met vrijdag 30 juni. De vernissageborrel (op zondag 5 februari 16:00 t/m 18:00 uur) is vrij toegankelijk.

.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter