Nieuws
Twee harde botsingen

Gistermiddag even over half drie zijn op de kruising Heuvelweg-burgemeester Kolfschotenlaan-Zilvermeeuwlaan in Leidschendam twee auto’s op elkaar geknald. Een bestelbusje komende vanaf de burgemeester Kolfschotenlaan sloeg links af de Heuvelweg op richting Mall. Daarbij kwam het tot een botsing met een auto die op de Heuvelweg reed, eveneens richting Mall. Er vielen twee gewonden. Ambulance, politie, brandweer en traumahelikopter kwamen ter plaatse. Wie van beide automobilisten voor rood is gereden wordt onderzocht.

In de ochtend, even voor twaalf uur, was er een aanrijding op de kruising Mgr. van Steelaan-Elzendreef in Voorburg. Een automobilist gaf, komende uit de Elzendreef, geen voorrang aan een auto die op de Mgr. van Steelaan reed richting¬† station Voorburg ’t Loo. Na de klap rende de bestuurder van de wagen uit de Elzendreef weg. Later keerde deze, een vrouw, terug. Ze werd door de politie ter plekke aangehouden omdat zij geen rijbewijs bleek te hebben. Ook hier kwamen ambulance, politie en brandweer in actie. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter