Nieuws
Werkzaamheden aan het spoor
Van 26 tot en met 31 januari werkt ProRail aan het spoor bij en rond Haarlem. Dit betekent onder meer dat er minder treinen rijden tussen Leiden Centraal en Den Haag Centraal; tussen Leiden Centraal en Haarlem rijden helemaal geen treinen. NS zet bussen in. Afhankelijk van reistraject kunnen reizigers te maken krijgen met omreizen, extra overstappen en daardoor met extra reistijd. Deze kan oplopen tot circa 30 minuten. Doorgaande reizigers op traject Amsterdam Sloterdijk-Leiden Centraal/Den Haag Centraal v.v. reizen via Schiphol Airport. Op zaterdag 28 en zondag 29 januari reizen zij met omgeleide Intercity’s via Gouda. Op zaterdagavond 28 januari zijn er minder bussen beschikbaar. Om 23.45 uur al laatste reisoptie tussen Schiphol Airport en Den Haag Centraal. De NS verwacht grote drukte bij de bussen en waarschuwt dat niet iedereen mee zal kunnen. ‘NS adviseert reizigers om op zaterdagavond op deze trajecten indien mogelijk te kiezen voor alternatief vervoer’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter