Nieuws
Wensen gemeenteraad niet in plan Diaconessenhuis

De wensen die de gemeenteraad op 17 januari heeft uitgesproken ten aanzien van toekomstige bouw op het terrein van het Diaconessenhuis in Voorburg-West, zijn niet opgenomen in de zogenoemde Kavelambitie. Dit document geeft de ontwikkelaar richting voor de bouwplannen.

De gemeenteraad sprak zich op drie punten uit:

= parkeren ondergronds dan wel verstopt in het groen,

= gevels van te bouwen woningen zo groen mogelijk,

= extra maatregelen inzake verkeersveiligheid op de Fonteynenburghlaan.

De projectorganisatie, De Mannen van Schuim, heeft deze week de ‘definitieve’ Kavelambitie rondgestuurd aan belangstellenden. Daarin zijn de uitspraken van de gemeenteraad echter niet verwerkt: niet als ambities noch als wensen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter