Nieuws
Podcast over speciale band met een HIV-patiënt
In een indrukwekkende podcast vertelt verpleegkundige Soraya Baroud over haar speciale band met een jonge patiënt op haar afdeling. ,,We waren leeftijdsgenoten, kwamen allebei van Curaçao en hij was naar Nederland gekomen voor zijn studie – net als ik. Alleen hij was gediagnosticeerd met HIV.  Deze patiënt heeft niet alleen op mij indruk gemaakt, ons hele team op de verpleegafdeling voelde een speciale band met hem. Helaas is hij overleden. Het inspreken van deze podcast hielp mij om terug te kijken en het te verwerken.” Soraya sluit haar podcast af met een persoonlijke boodschap voor haarzelf en collega’s in de zorg: ,,Wees niet bang om gehecht te raken aan een patiënt. Wees jezelf, je mag verdrietig zijn, huilen of boos.” Met deze podcast staat Soraya Baroud in de top 5 van best beluisterde podcast van Nursing, het vaktijdschrift van verzorgenden en verpleegkundigen. Op de website van Nursing kunt u de hele podcast beluisteren: https://www.nursing.nl/podcast-soraya-baroud-over-haar…/
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter