Nieuws
Woej helpt gratis met belastingaangifte

Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan kunt u bij Woej terecht. Ook dit jaar bieden ze in maart en april gratis hulp aan, op diverse locaties binnen de gemeente. Als u niet naar Woej toe kunt gaan, proberen zij u thuis te helpen.

Samen met een deskundige Woej-vrijwilliger of sociaal werker wordt de aangifte digitaal ingevuld. Dit kan voor u alleen, maar ook voor u en uw partner samen.

U kunt gebruik maken van deze service als u:
= In Leidschendam-Voorburg woont,
= Geen eigen woning bezit,
= Niet meer spaargeld heeft dan € 30.000,- per persoon,
= Uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 23.000,- voor een alleenstaande en € 30.000,- voor een (echt)paar,
= Geen ondernemer of zzp’er bent,
= (Beiden) beschikt over een eigen DigiD-code.

Hulp bij het aanvragen daarvan kunt u krijgen bij het Sociaal Service Punt op het inloopspreekuur. Dit is elke maandag van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek aan de Vliet, Fluitpolderplein 5 in Leidschendam en elke donderdag van 13.00 – 15.00 uur in Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg.

Heeft u geen aanslagbrief gekregen, maar in 2022 hoge kosten gemaakt? Voor bijvoorbeeld vervoer bij ziekte, medicatie of het volgen van een dieet? Als u naast uw AOW, een klein pensioen heeft, kunt u in dat geval ook een afspraak maken.

U kunt bellen voor een afspraak vanaf 7 februari op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 – 12:00 uur via 070 – 205 4750.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter