Nieuws
mboRijnland Leidschendam actief bij Berlin Fashion Week

Eerste- en tweedejaars studenten Retail van mboRijnland in Leidschendam hebben meegewerkt aan de Berlin Fashion Week. En samen met Duitse studenten een opdracht uitgewerkt voor de Nederlandse Ambassade in Berlijn. Dit alles als onderdelen van een studiereis.

De Duitse studenten zitten op de OSZ Gastgewerbe Brillat-Savarin-Schule. De attaché van de Nederlandse ambassade in Berlijn stelde de studenten voor een uitdaging: organiseer een bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, inclusief diner op de ambassade.

Het hoogtepunt van deze studiereis was de ‘202030 – The Berlin Fashion Summit’. Bij dit onderdeel van de Berlin Fashion Week lieten de studenten hun hospitality skills zien bij de gastenontvangst en de organisatie van het evenement.

Linda Teluij, docent bij mboRijnland: ,,Naast de geweldige ervaringen die de studenten hier hebben opgedaan, heb ik ze ook allemaal zien groeien als mens. Deze studiereis zal ze nog lang bijblijven.”

Meer weten over studeren bij mboRijnland? Op donderdag 2 februari is er tussen 16:00 en 21:00 uur een Open Dag bij de school, Fluitpolderplein Leidschendam. Kijk op http://www.mborijnland.nl voor meer informatie.

mboRijnland is een instelling voor middelbaar beroepsonderwijs. Naast middelbaar beroepsonderwijs verzorgt mboRijnland ook Vavo (vwo, havo en vmbo-t voor volwassenen) en maatwerkcursussen voor medewerkers van bedrijven. Er zijn 1800 mensen werkzaam bij mboRijnland en jaarlijks volgen er ruim 17.000 studenten onderwijs.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter