Activiteiten
POP-up-Schrijfbureau Talentenloods
Woensdag 8 februari start het POP-up-Schrijfbureau van Talentenloods in de bibliotheek Voorburg. Dat gebeurt van 14.30 uur tot 17.30 uur. Angelique Schipper is coördinator en presentator van het Podium Talentenloods in Theater Ludens. Haar eigen talent is schrijven. Van februari tot en met juli schrijft Angelique iedere week een vers sprookje voor haar nieuwe kinderboek: een Sprookjesboek. De sprookjes gaan over de industrie en de duurzame uitdagingen. Het eerste sprookje wordt ‘De nieuwe kleren van de koningin’.
Het POP-up-Schrijfbureau komt op verschillende locaties, zodat aanwezigen met haar kunt praten en meedenken. In haar koffer heeft zij speelgoed, waarmee zij de sprookjes ‘illustreert’, omdat speelgoed de wereld in het klein is. Bezoekers kunnen ook eigen schrijfsels en tekeningen aan haar voorleggen.
Iedere maand zal zij in de bibliotheken Voorburg, Stompwijk en Leidschendam aanwezig zijn. Daarnaast zal zij een aantal basisscholen bezoeken en andere plekken waaronder boekwinkel In de Wolken Herenstraat Voorburg, het Boekenhuis Marianne, Franse Kerkstraat Voorburg, en Dans aan de Vliet, Damlaan Leidschendam. Kijk op talentenloods.nl waar en wanneer het POP-up-Schrijfbureau is.
Op de website juffrouwhendriks.nl staat informatie over de eerste twee kinderboeken. Het eerste boek kan gratis gedownload worden.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter