Nieuws
Tafelronde helpt kinderziekenhuis met wijnactie

Ieder jaar heeft Tafelronde 103 Voorburg een wijnactie waarbij de gehele marge ten goede komt aan lokale goede doelen. Ook dit jaar was de wijnactie een echt succes. Er zijn 4595 flessen verkocht, waarmee 11.103 euro werd opgehaald voor het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) en tevens is er van de opbrengst een event georganiseerd voor Oekraïense vluchtelingen.

In het Juliana Kinderziekenhuis wordt er alles aan gedaan om een verblijf in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te laten verlopen. JKZ zal het mooie bedrag gebruiken voor één van de onderstaande projecten die uitgevoerd moeten worden:

= Sluisdeur naar speeltuin. Het JKZ heeft een speeltuin aangelegd aan de achterzijde van het ziekenhuis. Hiervoor moet een sluisdeur gerealiseerd worden, zodat ouders met hun kinderen gemakkelijk naar binnen en buiten kunnen lopen en de mensen binnen niet in de tocht zitten,

= Herinrichting gipskamer. De focus wordt gelegd op een kindvriendelijke omgeving met lichtsferen, waardoor het kind in een serene rust kan worden geholpen en het minder eng vindt wanneer het gips wordt aangebracht. Dit is vorig jaar ook gecommuniceerd maar nog niet uitgevoerd.

Tevens is een deel van de opbrengst van de wijnactie gebruikt om een event te organiseren voor Oekraïense mensen die in Voorburg worden opgevangen. Het was een heus feest met een hoop eten, muziek en zelfs gratis kleding mogelijk gemaakt door EsQualo!

(Op de foto overhandigen de Tafelrode leden de cheque aan kinderarts-neonatoloog en medisch manager van het Juliana Kinderziekenhuis, W.J.M. van Heel)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter