Nieuws
Eén gast in Kakafonie

Het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM kent vandaag één gast: rond 12:30 uur maakt Marco Talsma zijn opwachting. Hij komt zijn single ‘Ga nooit meer van huis’ laten horen.

Het zingen van gezellige oude Nederlandstalige liedjes is iets wat Marco Talsma in huiselijke kring al vele jaren graag doet. Daarvoor gebruikte hij een partybox die hij ooit aan z’n dochter had gegeven. Zijn vrouw Kitty vond het leuk dat hij deze hobby had, maar zag het niet zitten dat Marco elk weekend de hort op zou gaan en zij alleen met de kinderen thuis zou blijven. Dat begreep Marco en daarom  bleef hij gewoon lekker oefenen.

Omdat de kinderen ondertussen niet meer thuis wonen en Kitty zag dat Marco echt blij werd van zingen, reden ze ruim een jaar geleden naar een muziekwinkel om een fatsoenlijke geluid-set te kopen. Marco: ,,Na een paar weken geoefend te hebben had ik het gevoel dat het steeds beter ging. Wat ik niet wist is dat Kitty stiekem een afspraak had gemaakt met zangpedagoge Kelly Hensen. Ik moest voor haar een pakketje ophalen en stond opeens bij Kelly voor de deur. Na 20 lessen pluk ik daar de vruchten van.”

,,Pasgeleden vroeg Kitty of ik mee wilde rijden omdat ze een jurk moest passen. In plaats van bij een boetiek stonden we bij The Boom! Music Studio op de stoep. In het diepste geheim had ze met producer Frank Verkooyen geregeld dat ik een nieuwe versie van ‘Ga nooit meer van huis’ mocht opnemen. Omdat ik gek ben van blazers heeft Frank die op sublieme wijze erin verwerkt. Waar dit allemaal eindigt weet ik nog niet.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter