Nieuws
Politie gebruikt vuurwapen in Damlaan Leidschendam

Een politieagent heeft zondagochtend rond 06.00 twee waarschuwingsschoten gelost in de Damlaan Leidschendam. Dat gebeurde nadat de politie een melding had ontvangen over een man die met een wapen dreigde in een horecagelegenheid Damlaan 34B / Damlaan 36. Ter plaatse vorderde de politie alle aanwezigen één voor één naar buiten te komen. Eén man luisterde niet waarna de waarschuwingsschoten werden gelost. Hierna kon een 23-jarige inwoner van Den Haag worden aangehouden. Binnen werd een nepwapen gevonden. Gedurende de politieactie was de Damlaan afgesloten. Wat het publiek nog in de horecazaak deed is onbekend. Formeel sluit die om middernacht. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter