Nieuws
Leerlingen Veurs Lyceum actief in First Lego League

Een team leerlingen van het Veurs Lyceum in Leidschendam-Voorburg heeft meegedaan aan de First Lego League in Den Haag. Sinds dit schooljaar kunnen alle leerlingen van het Veurs Lyceum die dat leuk vinden onder of na schooltijd aan de slag met Lego®. Dit is veel meer dan alleen spelen. Tegenwoordig kun je met Lego® ook leren programmeren. Leerlingen kunnen op school ermee aan de slag en voor diegenen die wat meer uitdaging willen: het Veurs doet mee aan de landelijke wedstrijden. Deelname aan de First Lego League past enorm bij het Technasium dat de school aanbiedt. Het Technasium trekt veel technische leerlingen en dan is Lego® extra leuk, naast de reguliere lessen. Kijk voor informatie over het Technasium van de school op www.veurslyceum.nl/technasium

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter