Nieuws
Sloop gestart

De sloop van de panden Leidsekade 6 tot en met 10 is gestart. Waterland Real Estate gaat hier vier luxe appartementen en twee herenhuizen realiseren. Die zijn allemaal al verkocht. Wel zal eerst de grond nog ontdaan moeten worden van vervuiling. In het verleden was hier onder meer een tankstation gevestigd. Achter de panden komt een parkeerplaats. Waterland Real Estate wil op die parkeerplaats een flat bouwen met vijftien appartementen. De gemeente heeft daarmee ingestemd. De toegang tot het parkeerterrein ligt bij De Tol. Het parkeerterrein zou 70 plaatsen krijgen. Dat is later teruggebracht tot ongeveer 50. Op het parkeerterrein zouden bezoekers van het Damcentrum die van de andere kant van de Vliet komen hun wagen moeten neerzetten. Zo zou de verkeersoverlast in het Damcentrum beperkt moeten worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter