Nieuws
Nieuwe serie TV West: Regio inspireert artiesten

In het nieuwe muziekprogramma De Troubadours trekt presentator en muzikant Christon Kloosterboer door onze regio met zijn pick-up truck en maakt hij kennis met muzikanten die vertellen over hun binding met de streek waarin zij opgroeiden. Samen maken ze die dag een lied dat zij uitvoeren op een karakteristieke locatie. ‘De Troubadours’ brengen landschap, geschiedenis, de regionale cultuur en muziek samen. In dit seizoen gaat hij op pad met Roel van Velzen, Tim Akkerman, Ricky Koole en Gerda Havertong. De eerstvolgende uitzendingen zien er als volgt uit: 1 februari Tim Akkerman in Den Haag, 8 februari Ed Struijlaart in Leidschendam en Stompwijk, 15 februari Ricky Koole in Schipluiden, 22 februari Gerda Havertong in Den Haag. De nummers die de zangers in de afleveringen maken zijn allemaal ook te horen op Radio West. Kijk elke woensdag vanaf 17.00 uur De Troubadours op TV West en online.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter