Nieuws
Overleg jongerenflat Vlietweg 3 zit vast

Op bezoek bij de Actiegroep Vlietweg3 heeft wethouder Bianca Bremer aangegeven dat ze weinig tot geen ruimte ziet voor projectontwikkelaar Wibaut om tegemoet te komen bezwaren van de omgeving tegen de bouw van een jongerenflat Vlietweg 3 Leidschendam. In het pand, dat 18 meter hoog moet worden, moeten 138 woningen komen. Omwonenden hebben zeer grote moeite met het in verhouding kolossale complex voor jongerenhuisvesting in Leidschendam-Zuid. Pogingen van de Actiegroep, namens 558 bewoners, om met goed onderbouwde ideeën het sympathieke bouwplan op de geschiktere locatie Overgoo te realiseren stuit op ongefundeerde weerstand, aldus de groep. De bouwplannen lijken onwrikbaar vast te liggen. Opmerkelijk is dat de invloed van het gemeentebestuur minimaal lijkt op de voornemens en acties van de projectontwikkelaar, aldus de actiegroep.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter