Nieuws
Bewoners Park Leeuwenbergh klagen nood

Er moet op korte termijn iets gedaan worden aan de verkeersonveiligheid op de Westvlietweg ter hoogte van Park Leeuwenbergh. Er zijn geen goede oversteekmogelijkheden, stoep en fietspad ontbreken. De weg zelf is onoverzichtelijk, er wordt te hard gereden, ook door zwaar vrachtverkeer. Dat hebben bewoners van Park Leeuwenbergh gemeenteraadsleden laten weten. Ze zeiden al meer dan een jaar bezig te zijn om in contact te komen met de gemeente over de problemen doch buiten een bezoek van een ambtenaar ad-interim die daarna niets meer liet horen, is men niet gekomen. In Park Leeuwenbergh wonen steeds meer gezinnen met jonge kinderen die de Westvlietweg dagelijks over moeten. Verantwoordelijk wethouder Jeffrey Keus heeft inmiddels laten weten met de bewoners om tafel te gaan zitten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter