Activiteiten
Excursie Tijdreis door het Haagse Bos

Staatsbosbeheer organiseert vanaf zondag 5 februari twee keer per maand een tijdreis door het Haagse bos: een wandeling met een gids waarbij de rijke geschiedenis van het bos uit de doeken wordt gedaan. U komt te weten wat Napoleon in het bos zag, wat Casanova hier in het bos deed en hoe Willem van Oranje tot op de dag van vandaag het bos beschermt. Ook krijgt de deelnemer meer inzicht in het huidige bosbeheer en welke rol de Tweede Wereldoorlog hierin speelt. De wandeling op zondagochtend start om 10.00 uur. Het alternatief is donderdagmiddag 12.00 uur. De excursie duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar. Deelname boeken via http://www.staatsbosbeheer.nl/tijdreishaagsebos Kosten 10 euro per persoon. (foto Staatsbosbeheer/Mark Kras)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter