Nieuws
Petitie voor groter honden losloopgebied Vreugd en Rust

Een onlangs gestarte petitie voor het vergroten van het honden losloopgebied in park Vreugd en Rust in Voorburg is al bij 200 maal ondertekend.

De initiatiefnemers leggen uit: ‘Wist je dat halverwege het park Vreugd en Rust het losloop-gebied ineens ophoudt? Er worden ook boetes uitgedeeld. De gemeente weet ook niet waarom het zo is, maar wil er niets aan veranderen. Er zijn al zo weinig veilige losloop-gebieden. Teken de petitie om het hele park een losloop-gebied te maken’.

De tekst van de petitie luidt: ‘Wij de bewoners uit gemeente Leidschendam-Voorburg en omstreken, hondeneigenaren en hondenliefhebbers constateren dat park Vreugd en Rust gelegen aan het Oosteinde in Voorburg slechts gedeeltelijk een losloopgebied is voor honden en verzoeken u het besluit om een gedeelte van park Vreugd en Rust als aanlijngebied toe te wijzen, te herzien en dit park als volledig losloopgebied aan te wijzen’. De petitie is hier te ondertekenen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter