Nieuws
Nieuw reparatieteam voor schade aan stoep en weg

Sinds kort rijdt er een extra team van Stadsbeheer rond voor de reparatie van schades aan stoepen en aan het wegdek. Het team gaat alle wijken langs om meldingen die inwoners hebben gedaan op te pakken. Het gaat dan bijvoorbeeld om schade aan het wegdek die is ontstaan door boomwortels die er onderdoor groeien,  scheefliggende stoepranden of losliggende stoeptegels.

Als er ergens werkzaamheden zijn geweest, bekijkt het team of de bestrating daarna weer goed is teruggelegd. Daarnaast voert de gemeente zelf regelmatig inspecties uit aan het wegdek. Als hieruit blijkt dat er ergens schade is, wordt dit ook aan het team doorgegeven.

In de wagen zijn alle hulpmiddelen nodig die een stratenmaker nodig kan hebben, dus schades aan het wegdek of aan de stoep kunnen in veel gevallen direct worden hersteld.

Ziet u iets in uw buurt dat kapot is? Bijvoorbeeld een stoeptegel of lantaarnpaal? Dan kunt u dit dag en nacht bij de gemeente melden via www.lv.nl/probleem-melden Ernstige problemen worden direct opgepakt. Minder spoedeisende zaken worden ingepland en opgepakt door het nieuwe reparatieteam of andere medewerkers van de afdeling Stadsbeheer.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter