Activiteiten
Verbeter uw geestelijke gezondheid in de Bibliotheek

Dinsdag 14 februari start het nieuwe seizoen van de Indigo Preventie workshops in de Bibliotheek aan de Vliet. Deze keer met twee nieuwe workshops. Zoals altijd zijn de workshops helemaal gratis!

Iedereen heeft weleens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak kom je daar zelf wel weer uit. Maar als je klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om je problemen aan te pakken. Indigo biedt workshops en trainingen aan om te voorkomen dat uw klachten verergeren en om (meer) grip op uw leven te krijgen. De activiteiten van Indigo zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Dit seizoen worden er twee nieuwe workshops aangeboden: Grenzen stellen en Verder na verlies. Bij Grenzen stellen ga je meerdere oefeningen doen met elkaar, allen gericht op je plek innemen, zeggen wat je vindt en je laten zien. Oftewel: je grenzen stellen. En in de workshop Verder na verlies besteden we aandacht aan wat komt kijken bij verlies en bij het weer oppakken van de draad van jouw leven.

De workshops en trainingen zijn in de Bibliotheek aan de Vliet, in de vestiging Voorburg. U kunt zich aanmelden aan de informatiebalie in de bibliotheek, via www.bibliotheekaandevliet.nl/indigo of telefonisch via 070 – 240 0250.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter