Nieuws
Laatste groen geplant in Voorburgs Kwartier
Het Voorburgs Kwartier is af. Alle 52 woningen aan de Dr. van Zeelandstraat in Leidschendam zijn opgeleverd en de openbare ruimte is aangelegd. Het laatste groen is geplant. Wethouder  Astrid van Eekelen: ,,Voorburgs Kwartier is een mooie, groene woonbuurt geworden. Daarbij is de groene uitstraling van de Oude Trambaan behouden en kan er heerlijk gewandeld worden langs de natuurvriendelijke oevers van de Plaspoelhaven. De bouw van het Voorburgs Kwartier is de eerste zichtbare stap naar de ontwikkeling van Klein Plaspoelpolder tot een groene woonwijk.” De komende jaren wordt er verder gebouwd aan Klein Plaspoelpolder. Er komt ook een wandelpad langs de Vliet, een weide waar kan worden gepicknickt en wadi’s voor het opvangen van regenwater. Kijk voor meer informatie op lv.nl/kleinplaspoelpolder (foto Michel Groen)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter