Nieuws
Ondergrondse containers in onbewoonde straat

B&W hebben besloten ondergrondse containers te laten plaatsen in de Nieuwe Havenstraat te Leidschendam; een straat waar geen enkel huis aan staat. Er zijn wel bouwplannen in de buurt doch het gaat nog jaren duren voordat die woningen zijn gerealiseerd. Aan de Nieuwe Havenstraat is alleen braakliggende grond te vinden. Er waren de gemeentewerf, afvalstation Avalex en betoncentrale Mebin gevestigd. De plaatsing is onderdeel van een besluit om op nog eens acht andere locaties ondergrondse containers te plaatsen: Venestraat Leidschendam nabij nummer 112, J.D. Zocherstraat Voorburg op twee nog te bepalen plekken, Carolinalaan Leidschendam bij nummer 2, De Star Leidschendam op twee nog te bepalen plekken, Dr. van der Stamstraat Leidschendam bij nummer 4, Marialaan Vourburg bij nummer 29/hoek Laan van Nieuw Oost Einde. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter