Nieuws
U zegt het maar: Doe mee met het inwonerspanel

‘Woont u in de regio Haaglanden en bent u 18 jaar of ouder? Doe dan mee met het inwonerspanel van GGD Haaglanden.

We zijn benieuwd hoe het met u gaat tijdens de energiecrisis. De temperaturen zijn laag, de energieprijzen zijn hoog. Wat doet dat met u? Zet u bijvoorbeeld de verwarming een graadje lager? Of minder vaak een raam open? Kost het meer moeite om rond te komen? Laat het ons weten. U kunt meedoen tot en met 14 februari.

Vul de vragenlijst in Meld u aan als panellid: als u meedoet met het panel, ontvangt u een aantal keer per jaar een vragenlijst over een onderwerp dat met gezondheid, leefstijl of leefomgeving te maken heeft. Het invullen van de vragenlijst duurt per keer niet langer dan 5 tot 10 minuten en is vrijblijvend en anoniem.

Aanmelden voor het Inwonerspanel Het panel geeft inzicht in de meningen, ervaringen en behoeften van inwoners over diverse onderwerpen. Het is een aanvulling op andere soorten onderzoeken die door de GGD worden uitgevoerd. Met de uitkomsten van deze onderzoeken kunnen de GGD, gemeenten en andere professionals gericht activiteiten organiseren om de gezondheid van de inwoners in de regio Haaglanden te verbeteren’.

(GGD Haaglanden)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter