Nieuws
‘Invoren toren aan het Malieveld’ wordt Campus

Gedeputeerde Staten (GS) van Zuid-Holland willen het provinciehuis, dat ook wel bekend staat als ‘de Ivoren toren aan het Malieveld’, open gooien door de vorming van een Campus: een plek om elkaar regelmatig te ontmoeten, samen te werken en samen iets te creëren.

‘Met inwoners, mede-overheden, ondernemers, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen medewerkers en bestuurders meer geprikkeld worden om samen te werken aan opgavegericht werken, innovatieve ideeën en oplossingen voor (nieuwe) maatschappelijke uitdagingen’, aldus GS in een brief aan Provinciale Staten.

‘Voorgesteld wordt Campus Zuid-Holland te ontwikkelen voor iedereen die wil samenwerken met de provincie. De Campus biedt een fysiek en digitaal toegankelijke omgeving die partijen bij elkaar brengt en ondersteunt in optimale samenwerking’.

Er zal de komende maanden geëxperimenteerd gaan worden. Rond de jaarwisseling moet dan definitief besloten worden of de Campus er komt en hoe die er uit gaat zien. Voor het project is 200.000 euro uitgetrokken.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter