Nieuws
Start symfonieorkest met eerste repetitie

Het nieuw op te richten symfonieorkest bij Muziekvereniging Sint Caecilia Voorburg is een stap dichterbij  gekomen. Op dinsdagmorgen 7 maart gaat het orkest ondanks dat het nog niet helemaal compleet is, van start met een eerste repetitie onder leiding van Bram Soentjens.

Bram heeft zijn muzikale wortels in Limburg liggen waar hij trompettist was. Zijn muzikale talent bracht hem boven de grote rivieren toen hij in 2001 ging studeren op het conservatorium in Den Haag. In zijn streven om zich symfonisch te ontplooien begon Bram een vervolgopleiding op het conservatorium in Tilburg. Momenteel is Bram als dirigent verbonden aan Harmonie Nootdorp, Sinfonietta Den Haag, BplusC Kinderorkest Leiden, Rapenburg Kamerorkest, Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek en Symfonieorkest Bloembollenstreek.

Bram is enthousiast om te starten met het nieuw op te richten symfonieorkest. De repetities zijn op dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur in Muziekcentrum Marcanto, Groene Zoom 11 in Den Haag (sportpark Westvliet).

Wilt u nader worden geïnformeerd worden of heeft u vragen over deelname, neem dan contact op met Gerard Arends, telefoon 06 – 1094 2085 of stuur een email naar symfonie@stcaecilia.nl Ook kunt u een repetitie bijwonen, kennis maken met de organisatie en de dirigent en u nader laten informeren over de opzet en het doel van dit orkest. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl (foto Bram Soentjens)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter