Nieuws
Start verkoop woningen Schakenbosch

In het tweede kwartaal start de verkoop van de te bouwen woningen op Landgoed Voorlei; het voormalige Schakenbosch. Het gaat om statige herenhuizen, royale geschakelde woningen, half vrijstaande woningen, vrijstaande villa’s en een aantal vrije bouwkavels.

,,Met gemiddeld 1000 vierkante meter groen per woning is wonen op Landgoed Voorlei echt iets bijzonders”, zegt Leslie de Ruiter, Christie’s Real Estate. ,,Buiten wonen met steden als Den Haag, Leiden en Rotterdam dichtbij. Ruim dertig hectare parklandschap met zo’n 325 woningen verdeeld over negen kleinschalige groengebieden. Ieder met zijn eigen architectuur en identiteit Een aanbod in verschillende prijsklassen. De woningen worden gebouwd onder Woningborg Garantie, een extra zekerheid voor de kopers.”

De woningen zijn allemaal grondgebonden, maar liggen in verschillende ‘groensferen’. Het Lint is rustig en landelijk met rijwoningen, vrijstaande en half vrijstaande woningen en vrije kavels langs een lommerrijke bomenlaan. De Boomgaard bestaat uit twintig geschakelde woningen tussen fruitbomen. Vlietzicht bij de Veursestraatweg krijgt achttien statige herenhuizen met een imposante vijver. Erachter komen acht geschakelde woningen en twee twee-onder-één-kapwoningen.

Inschrijven is mogelijk via projectsite www.voorlei.nl of via het makelaarsteam: Christie’s Real Estate, Frisia en WVK Makelaars

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter