Nieuws
Twee gasten in Kakafonie

In het radioprogramma Kakafonie bij de lokale omroep Midvliet zijn vandaag, zondag 5 februari, weer twee gasten te horen. Rond 12:30 uur maakt Jessica Malfait haar opwachting. in Ze komt de single ‘Waarom ben ik niet gebleven’ laten horen. Hoogte- en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres. Ditmaal geen vrolijk feestnummer, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken. Johan Heeren laat om ongeveer 13:15 uur zijn nieuwe single met drie nummers horen. De 1e nieuwe track ‘Als jij weer bij me bent’ van Johan Heeren op het schijfje is een cover van de bekende band de Mavericks. De 2e track is een ballade geworden getiteld ‘Hoe langer ik dans met jou’. Als verrassing voor zijn fans is de Engelstalige song ‘Back in your arms again’ toegevoegd als bonustrack.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter