Nieuws
Gemeente is er vroeg bij met ‘1 april grap’

De tennisvereniging LTC Leeuwenbergh ontving een leuke mail van de gemeente Leidschendam-Voorburg ontvangen. ‘Jullie zijn genomineerd in de gemeente Leidschendam-Voorburg voor Sportprijs van het Jaar 2022. We verwachten voor zondag 5 februari een enthousiaste tekst met diverse leuke foto’s voor de website en social media’.

Luuk Ouwerkerk: ‘Aan de ene kant is het natuurlijk wel raar om als sportvereniging die officieel in Den Haag gevestigd is mee te kunnen dingen voor de Sportprijs van de gemeente Leidschendam-Voorburg. In het verleden is echter door de gemeente Leidschendam-Voorburg meerdere malen bevestigd, dat wij als tennisvereniging LTC Leeuwenbergh beschouwd worden als liggende in Leidschendam-Voorburg gezien de locatie en aangezien we meer dan 10 jaar geleden ook daadwerkelijk tot die gemeente behoorden. De grote meerderheid van onze leden is ook woonachtig in deze gemeente’.

‘We waren oprecht vereerd genomineerd te zijn. Nadat alle stukken verstuurd waren, konden we als bestuur het leuke nieuwtje delen tijdens onze Algemene Leden Vergadering. Diverse publiciteitsstunts werden al bedacht om zoveel mogelijk stemmen te krijgen voor onze tennisvereniging. En toen bleek alles een 1-april grap te zijn of anders gezegd een ‘foutje van onze kant’; van de gemeente Leidschendam-Voorburg. De mail had niet naar de voorzitter van de tennisvereniging LTC Leeuwenbergh gemoeten, maar naar de voorzitter van de Golfvereniging Leeuwenbergh die ook in Den Haag gelegen is. Inmiddels lachen we erom als een boer met kiespijn. Natuurlijk zullen we stemmen op onze goede buren, al hadden we liever zelf de prijs in de wacht gesleept’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter