Nieuws
Happy Seventies op Radio West

Haal de rolschaatsen en glitterbroek met wijde pijpen maar weer tevoorschijn, want van zaterdag 25 februari tot en met vrijdag 3 maart gaat Radio West terug naar de jaren zeventig in Happy Seventies. Dat betekent een week lang de hele dag muziek uit dat decennium, herinneringen ophalen, toepasselijke prijzen winnen en het nieuws uit die periode herbeleven. De kennisquiz de Westweter heeft die week vragen over de jaren zeventig en de toepasselijke hoofdprijs is een avondje uit in seventiesstijl inclusief bowlen en lekker eten voor 6 personen. Natuurlijk kan men ook weer stemmen op uw favoriete platen uit die tijd. Hiermee helpt u de Happy Seventies Top 70 samen te stellen die op vrijdag 3 maart van 12.00-19.00 uur te horen is. Stemmen kan vanaf maandag 20 februari via de app en website van Omroep West.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter