Mening
U zegt het maar: Chaos

‘Geachte heer Keus, Ik woon op de hoek Prinses Mariannelaan / Binckhorstlaan. Vanaf 6 februari (sluiting Hoornbrug, red.) worden we in de avondspits, aanvang rond 16.00 en eind rond 19.00 uur, geconfronteerd met complete chaos ( hetgeen te verwachten was). Komende vanaf de Lekstraat (Den Haag) staat dan al muur vast. Op kruispunt Prinses Mariannelaan / Binckhorstlaan kan verkeer vanaf Station Voorburg richting Rijswijk ook niet door. Werkelijk ‘alles’ rijdt door rood. Gevolg: opstoppingen worden nog erger. Idem dito verkeer vanuit Rijswijk dat zijn weg zoekt via Fonteynenburglaan samen met bus 65.

Dus chaos betreffende geluid van optrekkende trams 1A (die vrijwel de hele dag leeg zijn en sommige rijden veel te hard met als gevolg in de spits drie trams achter elkaar), toeterende ongeduldigen, stank van stilstaande voertuigen met draaiende motoren. Fietsers en brommers kris kras overal door heen (ook door rood). En deze chaos dus een maand lang elke dag.

Het is momenteel dezelfde ramp als bij de Mall. Weer niet nagedacht over de gevolgen van de afsluiting. Verkeersregelaars zouden hier vanaf 1600 al hebben moeten staan. In huis komen de CO2 en de andere giftige dampen ons ook al tegemoet.

Dit is allemaal al uitgebreid in verschillende apps geconstateerd. Gaarne uw actie in deze.
Ik wil hier niet ziek worden van alle ellende om mij heen. Trouwens dit kan een voorproef zijn van wat ons de komende jaren zal gaan overkomen (1). Wilt u dat ook, deze ellende? Gaarne actie dus van uit de gemeente. Met vriendelijke groet’.

(L.K.)

(1) Noot redactie: verwijzing naar komst tramverbinding Den Haag CS, Binckhorst, Prinses Mariannelaan, Geestbrugweg, inclusief herinrichting straten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter