Nieuws
Deal over nieuwbouw Van Ruysdaellaan 41-69

Het kantoorpand Van Ruysdaellaan 41-49 wordt gesloopt. In de plaats daarvan komt een gebouw met zeven bouwlagen (begane grond en zes etages) waarin 147 appartementen waarvan 30 procent in de sociale sector. In het pand komt een Gastenhuis met 20 zorgplekken (1727 vierkante meter) en een commerciële ruimte van 381 vierkante meter. Bij de nieuwbouw komen 145 parkeerplaatsen. Dat is de kern van een anterieure overeenkomst die B&W willen sluiten met Aegon Levensverzekering en ontwikkelaar Van Wijnen. Omwonenden zijn tegen een gebouw met zeven lagen. Zij willen het beperkt zien tot zes; gelijk aan de toppen van de bomen. B&W hadden de gemeenteraad nog een onderzoek toegezegd naar de toename van verkeer in de buurt na de nieuwbouw en eventuele maatregelen mocht dat tot overlast leiden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter