Nieuws
U zegt het maar: Beslis mee over de toekomst van ons water

‘Op woensdag 15 maart 2023 kunt u meebeslissen over de toekomst van het water in uw buurt. Dat doet u door uw stem uit te brengen tijdens de waterschapsverkiezingen.

U heeft die dag écht iets te kiezen. Over hoe u woont met water. Hoeveel waterschapsbelasting u betaalt. En zelfs over hoe u uw vrije tijd rondom het water kunt besteden. U mag stemmen als u op woensdag 15 maart 18 jaar of ouder bent.

Door te stemmen heeft u invloed op de keuzes die het waterschapsbestuur maakt. Vindt u bijvoorbeeld dat natuur een nog belangrijkere rol moet krijgen bij waterprojecten? Ziet u graag dat we maximaal investeren in oplossingen om schade door droogte of wateroverlast te verminderen? Wilt u liever dat we innovatieve manieren ontwikkelen om afvalwater te zuiveren, bijvoorbeeld door het terugwinnen van grondstoffen en energie uit de waterketen? Of is het voor u juist belangrijk dat we uw belastinggeld besteden aan middelen waarmee we helemaal energieneutraal worden?

Hoe ziet u de toekomst van ons water? Tijdens de waterschapsverkiezingen kunt u ons laten weten wat voor u belangrijk is. Kijk voor meer info op hhdelfland.nl/verkiezingen  ‘.

(Hoogheemraadschap Delfland)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter