Nieuws
Eigenaar camping Noorthey: ‘Onrechtvaardig’

De eigenaar van camping Noorthey in Leidschendam noemt het ‘onrechtvaardig’ dat de gemeente de ontwikkeling van zijn bedrijf ‘op slot zet’. Dit nu er naast zijn bedrijf woningen moeten komen. De gemeente heeft daarbij aangegeven dat er voor de camping geen ontwikkelingsmogelijkheden meer zijn. Uitbreiding wordt zo ook geblokkeerd.

Reinier de Ruiter spreekt van een ‘omgekeerde wereld’. In een gesprek met gemeenteraadsleden noemde hij het ‘niet prettig’ de gemeentelijke teksten te lezen. De eigenaar gaf aan met de ontwikkelingen in de recreatiesfeer mee te willen gaan en vroeg zich af of hij dat nog wel kan. ‘Een gezonde exploitatie moet mogelijk zijn’.

De geplande woningen staan op 10 tot 15 meter van de camping. Dat zou 20 meter meer moeten worden, aldus de campingeigenaar. Met groen tussen camping en woningen is overlast te beperken. Volgens de campingeigenaar is er wel een onderzoek naar geluidoverlast gedaan doch dat wat te beperkt en onvolledig.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter