Nieuws
GBLV blij met steun voor nieuwe basisschool

,,GBLV is erg blij met het draagvlak voor het huidige vernieuwbouw ontwerp van de Vijverhofschool. Prachtig dat het brede overleg met de buurt dit heeft opgeleverd. Een mooi voorbeeld van burgerparticipatie. Nu zorgen dat ook de juiste klimaatinstallaties worden aangebracht. Voldoende ventilatie zonder dat alle ramen open moeten. Ieder kind verdient immers een gezond klaslokaal.” Dat zegt GBLV-gemeenteraadslid Freek Steutel nu gemeente, schoolbestuur en omwonenden een akkoord hebben bereikt over de ver- en nieuwbouw van basisschool Vijverhof in Voorburg. Door een gymzaal grotendeels ondergronds ter brengen wordt het nieuwe schoolgebouw minder massief en hoeven omliggende straten niet dicht vanwege spelende kinderen. Deze zomer moet er een definitief ontwerp liggen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter