Activiteiten
Aandacht voor optreden in Hoeve Essesteijn

Vertellen over het concert van Guy G. Gorman and the G-men in Hoeve Essesteijn in Voorburg (Essepad 6); dat doen Ed Millstream, de artiestennaam van Voorburger Ed Molenbeek, en Kim (verbonden aan Hoeve Essesteijn) vandaag vanaf 13.05 in het radioprogramma Kakafonie van Midvliet FM.

Guy G. Gorman and the G-men staan garant voor een swingende avond. Guy G. Gorman and the G-men zijn te zien en te horen in Hoeve Essesteijn op 16 februari vanaf 18:00 uur. Met een repertoire dat ligt binnen de genres rockabilly, country en early sixties rock & roll is het zeker dat je niet stil kan blijven zitten. Vandaar ditmaal geen buffet, maar de tafels aan de kant en een walking dinner. Reserveren kan via aanvragen@hoeve-essesteijn.nl

Rond 13:35 uur is Jin Hoeksema te gast in Kakafonie. Hij komt vertellen over de activiteiten van het Bridge District Den Haag e.o. Onder dit district valt ook Leidschendam-Voorburg. Een belangrijke activiteit van het district is om ondersteuning te bieden aan de bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB) aangesloten clubs. Voor de jeugd worden er activiteiten ontplooid op scholen. De leerlingen uit de hoogste groepen maken dan kennis met bridge. Daarnaast worden er voor ouderen bridgewedstrijden gehouden. Dit heeft een dubbel doel: zorgen dat senioren ‘achter de geraniums vandaan komen’ en het tegengaan van eenzaamheid onder de ouderen.

Kakafonie start om 12.30 met  Ewald van Duppen, in 2022 één van de deelnemers van de talentenjacht ‘Hazes zoekt de voice’. Zijn nieuwe single is een bewerking van het nummer ‘Ik bewonder jou’ van Bobby Prins.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter