Nieuws
Benoeming Martijn Vroom nu officieel

De benoeming van Martijn Vroom tot nieuwe burgemeester in Leidschendam-Voorburg is nu officieel. Dat blijkt uit een bericht van de Rijksvoorlichtingsdienst: ‘M.W. (Martijn) Vroom wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Leidschendam-Voorburg. De ministerraad heeft op voorstel van minister Bruins Slot van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties besloten hem voor te dragen voor benoeming. De benoeming gaat in op 6 maart 2023. De heer Vroom (47 jaar) is lid van het CDA. Hij is momenteel burgemeester van de gemeente Krimpen aan den IJssel. Op dit moment is Jules Bijl (D66) waarnemend burgemeester van de gemeente Leidschendam-Voorburg’. Op 6 maart is er een extra vergadering van de gemeenteraad waarbij Martijn Vroom formeel wordt ge├»nstalleerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter