Activiteiten
U zegt het maar: Wie gaat de uitdaging aan?

‘Wie gaat de uitdaging aan en komt ons team van vrijwilligers versterken, zodat we met z’n alle trots kunnen zijn op de AZL (Algemene zwemvereniging Leidschendam) waterpolo. Bijvoorbeeld in het clubhuis achter de bar helpen, als EHBO-er (cursus wordt vergoed), achter de jurytafel of door een leuk evenement helpen te organiseren. Aanmelden is heel eenvoudig op waterpolo@azlzwemmen.nl Met een paar uur per seizoen zijn we al enorm geholpen Op deze manier kunt u kinderen en volwassenen laten waterpoloen en de vereniging ondersteunen met uw hulp. Kortom ‘vele handen maken licht werk’. Meld u aan via: waterpolo@azlzwemmen.nl u bent van harte welkom. Want: zonder vrijwilligers geen vereniging’.

(AZL)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter