Activiteiten
Wandeling van schemer naar duisternis

Sonja Meijer van het IVN meldt zich. Er staat een wandeling van schemer naar duisternis bij nieuwe maan op het programma. Dat gebeurt op zondag 19 februari  van 17.00-19.00 uur.

Sonja: ,,Het wordt een stevige avondlentewandeling wandeling door het rulle zand van de Ganzenhoek en Berkheide, het Laarzenpad en langs het strand. We vertrekken met de zon en komen terug in het donker. Donker wordt het pas echt als we het bos inlopen. We hopen op helder weer zodat we kunnen genieten van de  zonsondergang en – wat later – de sterren. Ervaar het kleuren van de avondlucht en het invallen van de duisternis, de verandering van de luchtvochtigheid en de temperatuur, het wegsterven van de duingeluiden, het naderen van de branding. Laat je verrassen door vanaf  het hoge duin de zee bij nacht te zien en in het donker langs de vloedlijn te lopen. Weinig praten, veel beleven. Hopelijk zien we bosuilen vliegen tegen de donker wordende hemel.  Misschien kruist een ree of vos ons pad. Meenemen: goede conditie, passende kleding, drinken en stevige schoenen.”

Verzamelen: Parkeerterrein tegenover Hotel Duinoord, Wassenaarseslag 26 Wassenaar. Meenemen: goede conditie, passende kleding, drinken en stevige schoenen. Opgeven via want.ivnleiden@gmail.com of 06 – 3700 5024.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter