Nieuws
Furore nu echt ter ziele

Eind 2015 sloot bloemenwinkel Furore, Oosteinde 245 in Voorburg, direct naast station Leidschendam-Voorburg. Nu is ook de opvolger Furore bedrijfsplanten ermee gestopt. Eigenaar Remco Akkerhuis heeft het pand dat nog aan het Oosteinde stond gesloopt. Op internet staat dat het bedrijf ‘permanent’ gesloten is; de site van de onderneming is ‘onbereikbaar’. De bloemenzaak stopte omdat men ter plekke niet de ruimte kreeg de eigen activiteiten te laten groeien en de gemeente gedane beloften niet na kwam. William developments b.v. uit Rotterdam had omliggende grond gekocht ten behoeve van woningbouw. In 2021 verkocht men de grond echter weer aan de Leidschendamse ontwikkelaar Theo Tetteroo. Die wil er een gebouw met 24 appartementen gaan neer zetten. De grond waarop Furore zat is sinds medio 2021 in handen van energiebedrijf Stedin.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter