Nieuws
Ontwikkelaar Vlietland zwijgt

Dutch Lake Residence (DLR), de projectontwikkelaar achter de bouw van 222 recreatiewoningen in natuur- en recreatiegebied Vlietland, wil niet reageren op de laatste ontwikkelingen rond het project. ‘We vinden het op dit moment niet in het belang van DLR om tussen de vele gepubliceerde meningen, aannames en feitelijkheden over het project in de media, antwoord te geven op losse vragen’, aldus projectdirecteur Peer de Rooij. Vlietnieuws had hem verzocht te reageren op het recente debat in de gemeenteraad over het project, het besluit een onafhankelijk jurist een ‘second opinion’ te laten maken en het effect van die ‘second opinion’ op het tijdschema dat DLR hanteert (voor 1 april duidelijkheid). Tevens vroeg Vlietnieuws of de aarden geluidwallen aan de kant van de RijnlandRoute meegenomen werden in het vergunningenproces voor de bouw, dan wel apart reeds vergund waren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter