Nieuws
Steun voor inzamelingsactie aardbevingsramp
Gisteren was de nationale inzamelingsactie van de samenwerkende hulporganisaties plaats voor de aardbevingsramp in Turkije en Syrië. Ook in Leidschendam-Voorburg zijn inzamelingsacties om de aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië te helpen. Deze acties zijn opgezet door inwoners die directe betrokkenheid hebben met mensen in het getroffen gebied en rechtstreeks hulp bieden.
Het gaat onder andere om een inzamelingsactie van Gülay Yigitdöl van het Spel- en Opvoedpunt in De Waterlelie, een initiatief van Mohammed Ali Othman met Vluchtelingenwerk Leidschendam en een actie van Zeynep Killi van stichting IBCE (Interculturele Bevordering Contact & Educatie).
De gemeente heeft besloten om deze 3 lokale initiatieven te steunen met een financiële bijdrage. Ook u kunt een bijdrage leveren. Bekijk de lijst met lokale en nationale inzamelacties  https://bit.ly/3K17Yqo
Naast de financiële ondersteuning is er ook oog voor het verdriet van inwoners die getroffen zijn en familie of vrienden verloren.  Wethouders Astrid van Eekelen en Bianca Bremer bezochten een groep vrouwen die bijeenkwamen tijdens een VOSS (Versterken Ouders Samen Sterk) inloopbijeenkomst. (foto gemeente LV)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter