Nieuws
Gemeenteraadslid weerlegt beweringen

Beweringen als zou hij het ondemocratisch handelen in de gemeenteraad niet in bijeenkomsten met collega’s hebben besproken, en zijn grieven ook niet eerder op papier hebben gezet, zijn onjuist. Dat stelt Ed van der Schaft, gemeenteraadslid voor de SP, in een reactie op uitspraken van Sabrina van den Heuvel (VVD), Wouter Jorissen (D66) en Walter Rosbenders (GBLV). De drie fractieleiders van de coalitiepartijen reageerden op Van der Schafts artikel bij Vlietnieuws, afgelopen maandag, waarin hij het ondemocratisch gehalte van de gemeenteraad aankaartte. ‘Het is heel bijzonder dat gezegd wordt dat ik niet bij een bijeenkomst zou zijn komen opdagen. Ik ben altijd overal bij en meestal als eerste aanwezig. In het eerste fractievoorzittersoverleg na de verkiezingen had ik een keurig lijstje. Wellicht is men dat vergeten. Als ik door mijn analyse van het democratisch gehalte van de raad voor sommigen de kop van jut moet zijn, dan is dat maar zo. Iedereen is en blijft welkom om met mij in gesprek te gaan. Wil men dat niet, doe dat dan vooral niet’, aldus Van der Schaft.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter