Nieuws
Oponthoud vanwege Carnavalsoptocht
Op zaterdag 18 februari rijdt de optocht van Carnavalsvereniging de Damzwabbers en van de Gaanders door Leidschendam en Stompwijk. Dat betekent even gezellig oponthoud als u toevallig de stoet van feestelijke praalwagens onderweg tegenkomt. Houd dan rekening met circa 30 minuten vertraging.

De optocht start om 11:30 uur aan de Veurse Achterweg in Leidschendam. Vervolgens is de route: Veurkapel, Buitenwater, Schadeken, Veursestraatweg, Prins Hendriklaan, Prins Bernhardlaan, Prinses Beatrixlaan, Koningin Wilhelminalaan, Raadhuislaan, Koningin Julianaweg, Voorburgseweg, Damlaan, Damplein, Damhouderstraat, Nieuwstraat, De Tol, Stompwijkseweg, Doctor van Noortstraat, Meerlaan, Klaverblad, Zwanebloem, Waterviolier met als eindpunt sportpark Meerhorst. De verwachting is dat de stoet daar rond 16:00 uur aankomt.

Om het carnavalsfeest veilig te laten verlopen is een deel van de Meerlaan in Stompwijk op 18 februari tussen 15:00 en 20:00 uur afgesloten voor verkeer. Dit deel ligt tussen de Doctor van Noortstraat en de Van Merodestraat. Verkeer wordt via borden omgeleid.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter