Nieuws
Bernardo te gast in Kakafonie

Vandaag brengt Bernardo in het Midvliet-radioprogramma Kakafonie zijn nieuwe single ‘Zie jij die voordeur daar’ ten gehore. Dat zal na 13.15 uur zijn. De klassieker ‘Zie jij die voordeur daar’ is door de Haarlemse zanger Bernardo in een nieuw jasje gestoken. Eerdere singles van Bernardo waren ‘Je loog en bedroog’, ‘Ik hou je vast’ en ‘Om klokslag half tien’. Met zijn vierde single is de volkszanger enorm blij: ,,Nooit eerder heb ik zoveel goeie reacties van mijn omgeving gehad op een nieuwe plaat.” Bernardo is met zijn 25 jaar ervaring geen onbekende meer in de muziekwereld geen. Tijdens live optredens weet hij met zijn imposante verschijning en dito stemgeluid van elk optreden een feest te maken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter