Activiteiten
U zegt het maar: Leer internetten op digitaal spreekuur

‘Heb je moeite om de weg te vinden op het internet? Dat kan lastig zijn. Want het internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen; dat gaat tegenwoordig allemaal via internet.

Daarom kan je vanaf nu wekelijks komen oefenen met de computer en het internet bij de Bibliotheek aan de Vliet tijdens de Digitale Spreekuren. Op een heel eenvoudige en laagdrempelige manier leer je de basis van werken met de computer. Je leert op jouw eigen tempo en stapt in op jouw eigen niveau. Kom je er niet uit? Dan zijn er ervaren vrijwilligers bij om je verder te helpen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er iets fout gaat.

Ook kan je tijdens de digitale spreekuren terecht voor al je vragen op digitaal gebied. Dus heb je een nieuwe smartphone of tablet, maar weet je niet hoe deze werkt? Of wil je via e-mail een foto versturen? ,,Stap voor stap zoeken we samen uit hoe je hier het beste mee om kunt gaan”, vertelt Allemaal Digitaal-coördinator Nina.

Drie maal per week tussen 14.00 en 16.00 staan ze bij de Bibliotheek voor je klaar. Elke dinsdag op de locatie in Voorburg (Koningin Julianalaan 257), en elke donderdag op de locatie in Leidschendam (Fluitpolderplein 5). Kun je deze dagen niet? Dan kun je ook elke woensdag langskomen bij de Bibliotheek Rijswijk (Generaal Eisenhowerplein 101). Voor meer informatie kun je bellen naar de Bibliotheek aan de Vliet via 070-2400250.

Dus schuif aan tijdens het Digitale Spreekuur. Elke week ben je welkom om te komen oefenen met het internet of om je vragen te stellen op digitaal gebied. Wil je daarnaast een computercursus volgen? Dan adviseren ze je tijdens dit spreekuur wat past bij jouw wensen’.

(Bibliotheek aan de Vliet)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter