Nieuws
Leerlingen sportklas Veurs tekenen voor sport- en speldag

Leerlingen van het Veurs Lyceum in Leidschendam organiseerden een sport- en speldag voor ongeveer 200 leerlingen van De Keerkring, een school voor leerlingen die als gevolg van hun verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek geen regulier onderwijs kunnen volgen. De leerlingen van het Veurs Lyceum hebben de leerlingen van deze bijzondere school een dag laten genieten. Op het Veurs Lyceum volgen alle leerlingen les in óf het Technasium óf de Sportklas, naast het reguliere aanbod aan vakken. In deze twee stromingen staat de ontwikkeling van vaardigheden centraal. Bij dit project hebben de leerlingen geleerd hoe ze een event moeten organiseren, hierbij moeten samenwerken en presenteren. Dit project was een mooie samenwerking waar de leerlingen van het Veurs Lyceum veel van hebben geleerd en de leerlingen van De Keerkring de dag van hun leven hebben gehad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter